Veckans hit på Expressens hemsida men nerpetade på listan innan TV4

I onsdags vann vi titeln "veckans hit" på Expressens hemsida med vår låt "The Dream"! 84% hade röstat på oss, jättekul.

Däremot halkade vi ner från plats 5 till plats 6 på AllEars-listan och det innebar att videon TV4 gjorde med oss tyvärr inte sändes i morse, då de bara tar med 5 i topp. Det var trist, men det är bara att ta nya tag!

Viktningen i betygssystemet på AllEars är omdiskuterad...det är nämligen så att om man haft turen att bli recenserad av ett proffs så väger det betyget 100 gånger tyngre än ett från en vanlig tyckare. Sen finns det tunga tyckare, som också har mer att säga till om. Låtarna som ligger före oss på listan har ett lägre snittbetyg, men de har blivit recenserade av tunga tyckare och rangordnas därmed högre på listan oavsett om betyget är lägre.

Det blir spännande att se hur det går de närmsta veckorna nu. Ni får gå in på AllEars och recensera våra låtar så vi klättrar lite till! Gärna Have You Ever, det är just nu den som ligger högst. Här kan ni lyssna och recensera:
http://allears.se/ViewBand.aspx?name=Two+Much

På Karlstadslistan (bäst betyg) finns just nu 92 låtar, varav våra låtar ligger på plats 6, 7, 10, 18, 20, 24, 26 och 27. Alla våra uppladdade låtar bland de 27 bästa alltså. Det får man ändå vara ganska nöjd med. :)

image11

Expressen och TV4


Hej!

Den här veckan är två av våra låtar nominerade till veckans hit i Karlstad, på Expressens hemsida. Gå gärna in och rösta på oss:

http://karlstad.expressen.se/veckanshit

På fredag morgon kommer vi också att spelas i nyhetsmorgon på TV4, någon gång mellan 9:15-9:45, med en av våra låtar. Det blir en kort musikvideo med oss och troligen någon tung tyckare som analyserar lite. Allt detta på grund av att vi ligger bra till på listorna på AllEars! Om ni skulle råka missa inslaget så kommer det att ligga ute på nätet sen. Länk kommer senare!

/Caroline & Seppo


RSS 2.0